Znam da je vaš jezik govori o vašem zdravlju

Znam da je vaš jezik govori o vašem zdravlju
5 (100%) 1 vote[s]

Znam da je vaš jezik govori o vašem zdravljuOdređene promjene u ljudskom tijelu može reći puno o vašem zdravlju. Kao i ostali dijelovi tijela su svoj jezik također može dati savjete o vašem zdravlju. Vaš jezik dobiva повлиянным na Vaše zdravlje u mnogo puteva niste mogli znati. Neobične uzorke jezika ukazuju na neke ozbiljne zdravstvene probleme. Moraš pratiti jezik svako jutro. Može biti promjena u boji ili низложение neko materijala na jeziku. Takve promjene mogu ukazivati na slabo zdravlje ili razvoj bilo kakve ozbiljne bolesti. Zdrav jezik ružičaste boje s malim modulima po cijelom tijelu. Ovdje su neke promjene u jeziku, koje treba pratiti.

Ako imate jarko crveni jezik, to može ukazivati na mnoge zdravstvene probleme. To može ukazivati na anemiju. Najčešći uzrok crvene boje, jezika je manjak vitamina B12 i željeza. Crveni jezik je rani simptom bolesti Kawasaki, koji uzrokuje upalu u krvne žile u bolesnika po cijelom tijelu. Crveni jezik također može ukazati na испуганную groznicu.

Čvorići se opažaju

Ponekad od vas može nastati naletjeti na jeziku. On može biti bijela ili crvena. Čekić je obično bezbolan na strani jezik. Izrasline na jeziku mogu upućivati na prekomjerno stvaranje kiseline u želucu. Dodatne količine kiseline proizvedene u želucu kada ste konzumiranje mnogo masne i pržene hrane. Ove kvržice su obično bezbolni, ali mogu napraviti obrok malo nezgodno. Ako kvrga ostaju na više od 2 tjedna nakon toga, trebali biste se savjetovati s liječnikom odmah jer može biti prethodni znak usmenog raka.

Kremasti bijeli sloj

Ako ste primijetili bijeli kremasti sloj na svom jeziku, to može ukazivati na kvasac infekcije. To se može dogoditi zbog prekomjerne uporabe antibiotika. To također ukazuje na slabe imunološki sustav ili dijabetes. Kremasti bijeli слоистый jezik može dovesti do promjene ukusa ili mali bol. U tom slučaju potrebno je potražiti liječničku pomoć.

Debelo žuto premazDebelo žuto premaz

Debeli žuti plak na jeziku znači loše oralne higijene. Morate voditi brigu o higijeni usne šupljine i svakodnevno četkati jezik. Višak naslaga žute materijala na jeziku može dovesti do bakterijske infekcije. To također može dovesti do gadno miris iz usta.

Također pročitajte: koji su simptomi Мошоночного jezika?

Svijetli jezikSvijetli jezik

Jezik ima male dodatke na sebi. Ako je vaš jezik gladak, bez male udari na njega, onda ste pate od nedostatka određenih hranjivih tvari kao što su željezo, folna kiselina ili vitamin V. trebali biste Se konzultirati sa svojim liječnikom za iste i pojesti potrebne hranjive tvari putem prehrane ili dodataka.

Osim ovih simptoma, potrebno je redovito četkati jezik, dok za čišćenje, kako bi se izbjeglo razvoj infekcije ili bakterija na jeziku. Vaš jezik je izložena bakterije, baš kao i zubi. Također je potrebno održavati opću higijenu usne šupljine. Nečisti jezik je također odgovoran za loš zadah. Morate četkati jezik prema naprijed i prema natrag ispravno, pa čak i sa strane. Nakon pranja zuba, za ispiranje usta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here