Tornado – Naši – Cijena

Rate this post

Tornado – Naši – CijenaNovi Tevo Tornado DIY 3D printer kit predstavio
melevo samo u ovom mjesecu, popularni 3D pisač marke Tevo najavio lansiranje svog novog 3D pisača DIY Kit-Tevo Tornado. Ovaj najnoviji dodatak cilj izrade dolazi nakon Creality CR-10, koji je dobio mnogo oduševljen od tada, kao što je bio objavljen.

U posljednje vrijeme broj kineskih 3D ispis robnih marki imaju model, koji je vrlo sličan CR-10. To uključuje Анет i njezin novi DIY kit — Анет E10. Stoga nije ni čudo da tornado ima puno veze s CR-10, osobito pri razvoju svoje aluminijske konstrukcije i prikolice. Ona također ima isti kraj razvoj sposobnosti 300 x 300 x 400 mm.

Tornado – hrvatska– osvrt – cijena – iskustva

To je dovelo mnoge spekulacije, ako je Tornado zapravo samo rebranding CR-10. Iako spekulacije obiluju, Tornado nije, hrvatska u stvari, postoje suptilne razlike u odnosu na CR-10, osvrt ako pogledate na proizvod s 3D-рендерингом, koji su nedavno objavljeni Tevo. Na primjer, cijena postoje suptilne razlike u dizajnu kutije konzole.

Značajke Proizvoda
Izgraditi veličina: 300 x 300 x 400 mm
Z sloj rezolucija: 50 mikrona (minimum)
90% unaprijed izgrađene iskustva
Подогретая krevet za postizanje 110c minuta
E3D fine tople Titan ekstruder (Bowden instalacije)
Materijal tiskanje PLA, ABS, PETG, drvo, PVC, flex, najlon
Promjer sapnice: 0,4 mm
Aluminijski okvir
Potpuno zatvorenoj napajanje konzole
Dostupni su u seriji:
Standardni Komplet
Automatsko poravnanje BLTouch
Dvostruki ekstruder
Veliki krevet s grijanjem
Lasersko Graviranje
Cijene počinju od $ 330 dostava (standard set)
Prema službenim Tevo Facebook stranice, Tornado poslao 90% unaprijed izgrađen tako da to znači da niste izgradili mnogo učiniti, ako se odlučite da biste dobili jedan. Možemo, nadalje, osvrt tvrdi da je više od prosjeka, grijani krevet tornado može biti zagrijana do 110 C u roku od nekoliko minuta. hrvatska To je prilično impresivan, a ja pokušavam pogoditi što je tornado može biti opremljen nekako kiši hrane, koji omogućuje ispis barem 360W ili više iskustva.

Podaci objavljeni službeni Tevo Facebook stranice, da se proglasi da je krevet radi od električne struje, tako da je sasvim moguće da je Tornado ne koristi obični DC 12V za ispis krevet, ali se povući direktno od 240V ili 110V ac izvora. cijena Cilj nije u tome da se detaljno opisati, što znači” AC”, tako da nam samo treba pričekati i vidjeti da je konačni kolaps.

Hrvatski – kako radi – mišljenje – Tornado

Hrvatski – kako radi – mišljenje – TornadoNekoliko Tornado stranica proizvoda koji se nalaze na internetu sada je, kako radi nema spomena o MOSFET za подогретой u krevet, Hrvatski ali ja mislim da je Tornado, vjerojatno će postati jedan od unaprijed instaliran. Bilo bi ludo Tevo osigurati 3D pisač s velikom grijanom krevet bez MOSFET unaprijed instaliran. Takvi pisači, kao što je kucanje požara-grickalice spremni otići bez prethodne najave.

Tornado dolazi s E3D fine tople Titan ekstruder, mišljenje Bowden instalacije, što znači da je sposoban ispisati cijeli niz žice, Hrvatski kao što su PLA, ABS, kako radi PETG, Flex i najlon. mišljenje Još jedna stvar koju treba zapamtiti je da je Tornado-to Tornado je sloj dozvole Z 50 mikrona.

Tornado – komentari – sastojci – kako se koristi – sastav

Općenito, Tornado najzanimljivija značajka TEVO Tornado 3D pisač 300 x 300 x 400 mm, veličina zgrade, komentari koji je oko $ 350 čini mi se da je u-i-sebe. Par, koji je barem 50 mikrona debljine do 150 mm / sec brzina ispisa, sastojci ovaj 3D printer izgleda prilično pristojan.

Vi ste TEVO Tornado 3D ispis djelomično naplatiti, ali većina ljudi bi trebali biti u mogućnosti da biste dobili sve postavke manje od sat vremena.

Na prvi pogled, kako se koristi TEVO Tornado 3D pisač izgleda kao klon čuvenog Creality CR-10 (i u mnogo čemu, to je isto). sastav Ipak, postoje neke karakteristike koje razlikuju ove dvije slične FDM stroja.

Jedna od glavnih razlika je da MOŽEMO Tornada, opremljen Titan ekstruder od E3D. To je high-end pribor se obično koristi kako bi se nadograditi proračuna 3D pisača, ali MOŽEMO odabrati da se uključi u imate komplet. sastojci S Titan ekstruder 3D pisač mora biti bolje u mogućnosti obraditi širok spektar pređe, uključujući PLA, komentari ABS, PETG, egzotične, TPU, i drugi.

Još jedna karakteristika ovog 3D pisača je 110 volti подогретая krevet, pisač zona zagrijava na visokim temperaturama, kako se koristi Tornado manje od minute. S druge strane, neke zajednice 3D ispis tvrde da Creality CR-10 nudi najbolju kvalitetu elektronike i širu grupu za podršku.

I posljednja, ali ne najmanje važno, TEVO Tornada, obično, malo jeftinije nego Creality CR-10, ali ne puno. Cijene za ova dva 3D pisača, sastav čini se,od vremena do vremena se mijenjaju, ali cilj je obično oko $ 20-30 manje.

Nuspojave – kontradikcije – boli li Tornado

Nuspojave – kontradikcije – boli li TornadoPostoje neke stvari koje možemo boli li Tornado 3D, vlasnici pisača prijavljen na raznim forumima i grupama. Jedan očigledan problem, koji je bio podignut za 3D tisak zajednice “fileta lososa na koži” površine 3D ispis. Kao što možete pogoditi iz naslova, Nuspojave neki korisnici su izvijestili da proizvođači 3D pisača predmeta čudnog razloga na trake. kontradikcije Međutim, to je izvijestio da problem može biti riješen s korak-po-korak monotonost.

Nakon skimming kroz TEVO boli li Tornado vlasnika Facebook grupe, koji ima oko 6000 članova, primijetili smo nekoliko drugih tema, koje su razgovarali. Neki korisnici tvrde da su imali problema s kvalitetom 3D ispis došli na SD karticu, koju možemo pružiti. Drugi rekli, Nuspojave niski napon (Y-os stepper motor, koji se može riješiti kroz povećanje napona.

3D printer na tako nisku cijenu točke, te različite stvari, ne čudi i ne prag problem. Međutim, svakako vrijedi spomenuti nedostaci uz prednosti. Kao i mnoge društvene FDM strojevi za manje od $ 500, TEVO Tornado je proces 3D ispis, a to može potrajati malo prilagodbe i promjene, kontradikcije kako bi se dobili kvalitetniji ispis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here