Suha Glad Za Mršavljenje: Sve Što Trebate Znati O Ovom Ekstremnom Detox-Dijeta

Rate this post

Suha Glad Za Mršavljenje: Sve Što Trebate Znati O Ovom Ekstremnom Detox-DijetaMožda ste čuli o posta – dijeta posta, koji obećava da će pomoći da izgubite težinu i da se uzda gladan brašna, ograničavanjem vrijeme obroka. Dijeta posta stekla popularnost u cijelom svijetu, i oko njih puno znatiželje. Interes je također iznjedrio niz različitih verzija dijeta, od kojih su svi tvrde da potiču sagorijevanje masnoća i brzo mršavljenje. Još jedna popularna dijeta za mršavljenje, koja stvara valove u Indiji i inozemstvu-dijeta suvog gladovanja za mršavljenje. Ova dijeta je postojala stoljećima, ali pojam relativno manje poznat. Suvo gladovanje-to je ekstremni oblik prehrane, u kojoj su na dijeti da se suzdrže od pijenja kako hrane, tako i vode tijekom cijelog razdoblja dijeta. Od samog početka dijeta zvuči vrlo opasno, ali to je, kažu, kako bi vam jamči rezultate u obliku brzi gubitak težine i gubitak masnoće na trbuhu. Osim toga, on ima i niz drugih navodnih prednosti, uključujući i detoksifikovati, borbi protiv upala i sl. Međutim, vrlo ograničen dokaz za podršku bilo koje od tih prednosti.

Što Je Suha Post Za Mršavljenje?Što Je Suha Post Za Mršavljenje?

Postoje dva tipa suhe brzo-mekane suhe brzo i tvrdi suha brzo. U mekim suvog gladovanja, dijeta koristiti vodu za čišćenje zuba, tuširanje i pranje. S druge strane, kada tvrdi suhom posta dijeta uopće ne dolaze u dodir s vodom. On radi za gubitak težine i masnoća u mogućnosti da se, kada tijelo ne dobiva ni hrane, ni vode, on se prebacuje na sagorijevanje masti za dobivanje energije. Ovu vrstu posta, bez sumnje, naglasiti tijelo, i u tom stanju stresa, tijelo počinje koristiti bilo koji dostupni izvor energije, na kojem ima pristup. Kažu da je suho gladovanje šalje tijelo u proces zove аутофагией, koji je prirodan proces recikliranja starih stanica kao izvor energije. Rezultat procesa je stvaranje novih i jakih stanica. Međutim, u praksi kako bi se suho gladi, dijeta mora slijediti određene korake u pripremi za razdoblje ekstremne apstinencije.

Prvo, dieters savjetuju s kao liječnik da bi procjenu njihove tjelesne sustave i saznati i ako su fizički dovoljno da bi напрактиковать brzo.

Datum posta mora biti odabrana tako da se ne s danom intenzivnog fizičkog ili mentalnog stresa, jer se tijelo morati snaći bez goriva.Datum posta mora biti odabrana tako da se ne s danom intenzivnog fizičkog ili mentalnog stresa, jer se tijelo morati snaći bez goriva.

Na dijeti mogu prvo probati soft suvo gladovanje prije prelaska na krutu suhu gladovanje. Dodatno, dieters mogu želite početi detoxing kroz isključiti kofein, tjedan dana unaprijed u pripremi za vrlo brzo. U slučaju post ispada previše zamorno za tijelo, dijeta mora biti spreman da se tijelo iz njega, što je prije moguće. Ali iz ovog posta jednostavno ne mogu pobjeći, i da će morati lagano ići na redovite prehrane, unosom prijelazno razdoblje tekuće dijeta.

Međutim, važno je napomenuti da je percipirana korist od takve ‘dijeta za mršavljenje’ čisto anegdota, a ne na temelju pouzdanih znanstvenih podataka ili istraživanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here