Pravila O Privatnosti

mobms.sat – naš-pregled-cjena (“mi”,” nas “ili” naš”) djeluje mobms.sat – naše-pregledano-mjesto cjene (“usluga”).

Ova stranica Vas obavještava o našim Pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka prilikom korištenja naše usluge.

Nećemo koristiti ili dijeliti vaše podatke s bilo kim osim onoga što je opisano u ovim

Pravilima o privatnosti.

Koristimo vaše osobne podatke za pružanje i poboljšanje usluga. Korištenjem usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim Pravilima. Ako nije drugačije definirano u ovim Pravilima o privatnosti, pojmovi koji se koriste u ovim Pravilima o privatnosti imaju ista značenja kao u našim uvjetima dostupnim na adresi http://mobms.hr

Prikupljanje I Korištenje Informacija
Kada koristite našu uslugu, možemo vas zamoliti da nam daju određene osobne podatke koji se mogu koristiti za komunikaciju s vama ili identificirati Vas. Osobni podaci (“osobni podaci”) mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

bilježenje podataka

Prikupljamo podatke koje vaš preglednik šalje svaki put kada posjetite našu uslugu (“podaci o dnevniku”). Ti podaci zapisnika mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg računala (“IP”), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koju posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Kolačići
Kolačići su datoteke s malo podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju se na tvrdi disk vašeg računala.

Koristimo “kolačiće” za prikupljanje informacija. Možete prilagoditi svoj preglednik da biste isključili sve kolačiće ili naznačili kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

opseg usluga
Možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane kako bismo olakšali našu uslugu, pružili usluge u naše ime, izvršili usluge vezane uz uslugu ili nam pomogli u analizi korištenja naše usluge.

Te treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje tih zadataka u naše ime i dužni su ne otkriti ili ga koristiti za bilo koju drugu svrhu.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka vrlo je važna za nas, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa podataka putem Interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Dok nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Veze Na Druge Web Stranice
Naša usluga može sadržavati veze na druge web stranice koje nas ne upravljaju. Ako kliknete na takvu vezu, bit ćete preusmjereni na web mjesto treće osobe. Preporučujemo da pročitate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjećujete.

Ne pratimo niti preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo koje web stranice ili usluge treće strane.

Privatnost za djecu

Naša usluga ne pristupa nikome mlađoj od 18 godina (“djeca”).

Ne prikupljamo osobne podatke od djece mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da nam je vaše dijete pružilo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam je dijete mlađe od 18 godina pružilo osobne podatke, uklonit ćemo takve podatke s naših poslužitelja.

Promjene U Ovim Pravilima O Privatnosti
S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Preporučujemo da povremeno pregledate ova Pravila o privatnosti za sve izmjene. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu od objavljivanja na ovoj stranici.

kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas.