O stranici

Ponekad i nekoliko dodataka istovremeno, tako što jača imunološki sustav, drugo srce, poboljšava pamćenje, funkciju jetre. Kupujemo ih često, često bez potrebe. Pogledajmo što trebate znati ako se odlučite za dodatke prehrani.

Imajte na umu da proizvođač preporučuje koristiti ih s niske kalorijske dijeta i vježbe koje stvarno, jer gubitak težine. Nema nuspojava tržište prehrambenih dodataka. Koliko иллюзо рна učinkovitost sredstva za potenciju. Ako smanjeni seksualni rad, onda se po principu placebo ili, To je razlog zašto sadrže tvari koje ulaze u sastav preparata.

Dodaci prehrani potrebno je, međutim, moramo znati da su oni ih koristiti mudro. Prema definiciji, ” proizvod u prehrambenoj industriji, koji je dizajniran za zamjenu normalnu hranu, koja je koncentrirani izvor vitamina ili minerala ili drugih materijala, koji su pokazali hranjiva ili drugi fiziološki učinak. Najnovija formulacija omogućava unos aktivnih tvari koje ne ulaze u sastav hrane (na primjer, ekstrakt valerijane ili ginkgo), kao i potrošači ljekovitih svojstava lijeka.

U međuvremenu, zadatak dodataka, nadoknaditi manjak hranjivih tvari povezan sa nezdrava prehrana kako bi sačuvali svoje zdravlje. Ako je deficit je izazvao bolest, potrebno je imati lijek, a ne dodatak prehrani. Oboje mogu biti ista aktivna supstanca, ali lijek sadrži taj broj, da terapeutski učinak, koja je potvrđena u kliničkim ispitivanjima.Popularni znači da je gubitak težine ne radi.

Smatra se da je dodatke prehrani moraju kupovati. 30%. društvo. Često ne biraju žene, kao i osobe s višim i srednjim obrazovanjem, stanovnici velikih gradova, a to znači http://mobms.hr/, da ljudi znaju, da je malo toga što o zdravlju-ne treba brinuti. I oglašavanje govori nam kako to napraviti-potrebno je uzimati dodatke prehrani.
Zašto kupujemo dodataka, bez misli, ako je potrebno nam je da oni, ili ako vam je potrebna hranjiva za sve, i ako da, koji dijele? Posljednje pitanje ne možemo odgovoriti. Zapravo, na pola sam siguran da ovi lijekovi, koji se često nudi ad, ublažavanje različitih tegoba. Ali ne, nemam lekovitosti.

 

Pronaći druge profile na društvenim mrežama: