Kako usporiti mušku preranu ejakulaciju

Rate this post

Kako usporiti mušku preranu ejakulacijuKako usporiti mušku preranu ejakulaciju

Prijevremena ejakulacija-to je kada muškarac ejakulira (dolazi) prebrzo tijekom spolnog odnosa. To je čest problem ejakulacije.

Neki stručnjaci radije koriste pojam “brza ejakulacija”.

Da prerano?

Studija koja uključuje 500 parova pokazalo da je prosječno vrijeme ejakulacije iznosi oko pet i pol minuta nakon početka seksa. To vrijeme može biti i veći u slučaju muškaraca koji prakticiraju seks s muškarcima.

Međunarodne direktive određuju prerane ejakulacije kao redovito ejakulacije ne познее jednu minutu ulaz vašeg соучастника.

Kako odgoditi ejakulaciju

Kako odgoditi ejakulacijuMeđutim, to je do vas i vašeg partnera da se odlučite ako ste zadovoljni sa vremenom koje je potrebno za ejakulacije. Kako odgoditi ejakulaciju

Ako ejakulacije puta uzrokuju stalni nevolja, onda je to problem koji se može pomoći u liječenju.

Vrste prerane ejakulacije Kako odgoditi ejakulaciju

Postoje dvije vrste prerane ejakulacije:

primarna prijevremena ejakulacija-gdje vas je uvijek bio problem

sekundarni prerane ejakulacije (ili “stečena prerane ejakulacije”) – gdje ste nedavno počeli problem

Razlozi primarni prerana ejakulacija često psihološki, kao što su dostupnost, ili za traumatskog seksualnog iskustva u ranoj dobi. Sekundarna prijevremena ejakulacija može biti uzrokovan kao psihičkim, tako i fizičkim čimbenicima. Fizički uzroci mogu uključivati konzumiranje prevelike količine alkohola i upalu prostate (prostatitis).

Tehnike i savjeti za odgodu ejakulacije

Liječenje

Ako prerane ejakulacije uzrokovana fizičko stanje, liječenje osnovne bolesti bi trebalo pomoći. Vaš Tehnike i savjeti za odgodu ejakulacije liječnik može predložiti moguće opcije liječenja.

Liječenje preuranjene ejakulacije, uzrokovana psihološkim faktorima može biti teže. Međutim, većina ljudi koji упорствуют s obradom nalaze se problem rješava Tehnike i savjeti za odgodu ejakulacije.

Samopomoć

Postoji niz metoda za samopomoć koje možete isprobati prije nego što se zatražiti liječničku pomoć.

Kako odgoditi mušku ejakulaciju prirodno

To su:

masturbirati za sat ili dva prije seksa

korištenje Prirodnih kondoma, kako bi se smanjio osjećaj

duboko udahni za brzo isključivanje эякуляторного refleks (automatski refleks organizma, tijekom kojeg se odvija ejakulacije)

seks sa svojim partnerom na vrhu (kako bi se omogućilo im ispasti, kad ste blizu ejakulacije)

raditi pauze tijekom seksa i oduzeti sebi, misleći o nečem sasvim drugom

Ako ste u dugotrajnim vezama, možete imati koristi od obiteljske terapije.

Od vas će biti zatraženo da istraži probleme koji mogu utjecati na vaš odnos, i dobiti savjete o tome kako ih riješiti. Također se može pokazati trikove koji će vam pomoći da “odučiti” od navike do prerane ejakulacije. Kako odgoditi mušku ejakulaciju prirodno

Lijek

Selektivni иы ABS битор reuptake serotonina (Ssri -) dostupne ako gore navedene metode samopomoći ne poboljšavaju problem. Ssri-uglavnom koristiti za ono za obradu pritisak, ali jedan od njihovih nuspojava zadržava ejakulacije. Kako odgoditi mušku ejakulaciju prirodno

Dapoxetine SSRI specifično конструированное da bi obraditi prerane ejakulacije.

Dapoxetine možete koristiti “on-demand”. Obično ćete посоветованы ga uzeti između jedan i 3 satima prije seksa, ali ne više od jednom na dan.

Kako produljiti ejakulaciju

Drugi Ssri-koji mogu biti propisane za prerana ejakulacija su paroksetin, sertralin ili fluoksetin. Obično će biti potrebno poduzeti ove vrste Ссрис na tjedan ili 2 prije steći potpuni utjecaj. Kako produljiti ejakulaciju.

Korištenje анестезирующих kreme i sprejevi, kao što su lidokain ili prilocaine krema može pomoći, čineći vaš penis je manje osjetljiva. Kombinacija analgetik krema s kondomom može biti osobito učinkovita. Vaš liječnik može preporučiti odgovarajuću kremu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here