Eco Slim – Naši – Cijena

Rate this post

Eco Slim - Naši – Cijena“Napravit ću te da radite”, plavuša i savršeno mišićav fitness instruktor vrisnula je na mene u nedavnoj klasi za predenje, “tako da možete imati drugo piće u sretnom satu!”
Na kraju 45-minutnog treninga, moje tijelo je kapalo znoja. Osjećao sam se kao da sam stvarno radio, jako teško. I prema mom biciklu, spalio sam više od 700 kalorija. Sigurno sam zaradio dodatnu margaritu Instruktor koji se okreće odjekivao je poruku koju dobivamo godinama:

web stranica proizvođača – www.ecoslim.hr

sve dok se približavate biciklu ili treadmillu, možete nastaviti indulging – i još uvijek izgubiti težinu. To je pojačano fitness gurua, poznate osobe, hrana i piće tvrtke kao što su PepsiCo i Coca-Cola, pa čak i službenici javnog zdravstva, liječnici i prva dama Sjedinjenih Država. Ovo je obećanje prodano bez članstva s teretanom, uređajima za praćenje fitnessa, sportske napitke i videospotova. Postoji samo jedan problem:

Eco Slim – Croatia – kako se to radi – naši – mišljenja – forum

Ova poruka nije Croatia samo pogrešna, već nas vodi u našu borbu protiv pretilosti. kako se to radi. Da saznamo zašto, naši pročitao sam više od 60 studija o vježbanju i gubitku kilograma. mišljenja. Također sam razgovarao forum s devet vodećih istraživača vježbanja, prehrane i pretilosti.. ono što sam naučio.

web stranica proizvođača – www.ecoslim.hr

Kada je antropolog Croatia He rman Pontzer krenuo je s koledža Hunter u New Yorku u Tanzaniju kako bi proučio jedan od rijetkih preostalih plemena lovaca i sakupljača na planetu, a očekivao je da će pronaći skupinu strojeva s kalorijama. Eco Slim kako se to radi. Za razliku od naši zapadnjaka koji sve više provode svoje buđenje stolice, Hadža su u pokretu većinu vremena.Men obično odlaze i lovi – nastojanja i ubijanja životinja, penjanje po drveću u potrazi za divljem medom. Eco Slim mišljenja. Žene krmivo za forum biljke, kopanje gomolja i češalj grmlja za bobice.. na vrhuncu tjelesne aktivnosti za bilo koju populaciju koja je ikad bila gledana “, rekao je Pontzer.

Eco Slim – komentari – sastojci – kako koristiti – sastav

Eco Slim - komentari - sastojci - kako koristiti - sastavProučavajući način života komentari Hadze, Pontzer je mislio da će pronaći dokaze koji će podržati konvencionalnu mudrost zbog čega je pretilost postala tako veliki problem diljem svijeta. sastojci. Mnogi su tvrdili kako koristiti da je jedan od razloga zašto smo kolektivno uložili toliko težine u proteklih 50 godina da smo puno manje aktivni od naših predaka. sastav. Sasvim, pomislio je Pontzer, Hadža će u prosjeku gorjeti puno više kalorija nego danas tipičnim zapadnjaka, zasigurno bi pokazali kako su postali tromi na tijelu. Na nekoliko putovanja u 2009.

web stranica proizvođača – www.ecoslim.hr

i komentari 2010. Eco Slim sastojci. godini, on i kako koristiti njegovi kolege krenuli su usred savane, zapakirajući Land Rover s kamp-pomagala, računala, solarne ploče , tekući dušik za zamrzavanje uzoraka urina i respirometrijske jedinice za mjerenje disanja. Eco Slim sastav. Na suhom, otvorenom terenu pronašli su studijske subjekte među nekoliko Hadža obiteljima. Za 11 dana pratili su kretanje i trošenje energije 13 muškaraca i 17 žena u dobi od 18 godina do 75, koristeći tehniku ​​zvanu dvostruko označenu vodu – najpoznatiji način mjerenja ugljičnog dioksida kojeg istjerujemo kad izgubimo energiju.Kad su crunch brojevi, rezultati su bili zapanjujući.

Eco Slim – nuspojave – kontraindikacije – ne boli

“Doista smo bili nuspojave iznenađeni kada je potrošnja energije između Hadže nije bio veći nego za ljude u SAD-u i Europi “, kaže Pontzer, koji je objavio rezultate u 2012. kontraindikacije. u časopisu PLOS ne boli One.. Dok su lovci-sakupljači bili fizički aktivni i mršav, zapravo su zapalili istu količinu topline svaki dan kao prosječni Amerikanac ili Europljanin, čak i nakon što su istraživači kontrolirali veličinu tijela. Studenta je bila preliminarna i nesavršena.To je uključivalo samo 30 sudionika iz jedne male zajednice.

web stranica proizvođača – www.ecoslim.hr

Ali podigla je nuspojave tantalizirajuće pitanje: Eco Slim kontraindikacije. Kako lova, hranjenja ne boli Hadže vjerojatno bi zapalila istu količinu energije kao i jadni zapadnjaci?. Kako je Pontzer razmišljao o svojim nalazima, počeo je sastavljati objašnjenje. , znanstvenici su pokazali da potrošnja energije – ili kalorije koje se svaki dan spaljuje – ne uključuje samo pokret, već svu potrebnu energiju za vođenje tisuća funkcija koje nas održavaju živima.

Eco Slim – gdje se mogu kupiti – farmaceutsko – cijena – Amazon – Aliexpress

Eco Slim - gdje se mogu kupiti - farmaceutsko - cijena - Amazon - Aliexpress(Istraživači su to gdje se mogu kupiti već dugo poznavali, ali malo ih je razmotrilo u kontekstu globalne epidemije pretilosti.)

Kalorija opekline također izgleda kao da je ljudska osobina koja se tijekom vremena razvila, a koja ima malo veze s životnim stilom. farmaceutsko. Možda, pomisli Pontzer, cijena Hadža su koristili jednaku količinu energije kao i zapadnjaci jer su njihova tijela očuvala energiju na drugim zadacima. Amazon. Ili možda Hadza Aliexpress su se više odmarali kad nisu lovili i okupljali se kako bi nadoknadili sav svoj fizički rad, što bi također smanjilo ukupni trošak energije.. Ova se znanost još uvijek razvija.

web stranica proizvođača – www.ecoslim.hr

Ali ima duboke gdje se mogu kupiti posljedice za način na koji razmišljamo o tome koliko je duboko ožičena energija rashodi su i mjera u kojoj ćemo ga srušiti s više vježbi. Eco Slim farmaceutsko. Ako se varijabla cijena “kalorija” ne može kontrolirati vrlo dobro, što bi moglo predstavljati razliku u težinama Hadze? Eco Slim Amazon. “Hadži gori iste Aliexpress energije, ali oni nisu tako pretili [kao i zapadnjaci], “rekao je Pontzer.” Oni ne prejedaju, tako da oni ne postaju pretilo..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here